Kategorier
Bygg

Akut insats från rörmokare på Lidingö

Om dina hyresgäster ofta ringer och klagar på att avloppet från toaletten inte fungerar, måste du ha hjälp. Låt en rörmokare på Lidingö ta hand om problemet.

Du kanske känner igen problemet? Vattnet i diskhon eller tvättstället rinner ut alltför långsamt. Någonstans i ledningarna har det bildats proppar. Du har förmodligen sköljt ut feta matrester som successivt gett avlagringar i rören. I tvättstället har feta tvålar i kombination med hud- och håravfall satt igen avloppet. Lösningen brukar vara att använda en vaskrensare eller att hälla i bikarbonat eller annan kemikalie tillsammans med varmt vatten.

Om avloppet från en toalett inte vill fungera, kan goda råd sägas vara dyra. Åtminstone måste problemet lösas omedelbart. Om du bor i en hyreslägenhet ringer du förmodligen din fastighetsskötare som i sin tur kontaktar en VVS-firma som har rörmokare.

VVS-firma med rörmokare på Lidingö

Du äger ett antal hyreslägenheter sedan några år. Beståndet har skiftat ägare flera gånger och de tidigare ägarna har inte skött underhållet som sig bör. För den dagliga skötseln har du en deltidsanställd fastighetsskötare. Den senaste tiden har han haft fullt upp med att hantera diverse klagomål från hyresgästerna. Mest handlar det om problem med avloppen. Det kluckar i vaskar och det luktar illa från golvbrunnar.

Du misstänker att avloppsledningarna är skadade. Sådana problem kan din fastighetsskötare inte bemästra. Istället kontaktar du en VVS-firma, som råder dig att låta undersöka avloppsrören i fastigheterna med hjälp av en specialkamera. Du får en dokumentation som visar att några rör är skadade, men stambyte behöver du inte göra.

En rörmokare på Lidingö reparerar rör

Den VVS-firma du anlitar ser till att skadade rör byts ut eller repareras av en rörmokare på Lidingö. Därefter kommer avloppen att spolas med högtryck så att alla avlagringar inuti rören avlägsnas. Du vill säkerställa att akuta problem med avloppen i dina hus inte ska orsaka besvär i fortsättningen för hyresgästerna. Lösningen är att träffa ett avtal med VVS-firman som har jourrörmokare på Lidingö.

Förutom rensning och spolning av ledningar kan en rörmokare byta ut slitna blandare i tvättställ och i vaskar. I äldre hus kan toalettstolarna till slut ha gjort sitt och då behövs en rörmokare för att installera nya. Du har planer på att i fortsättningen sätta in värmepumpar för att sänka dina kostnader för uppvärmning. Sådan installationer utför rörmokare.