Kategorier
Catering

Catering Växjö – frågor och svar

I den här texten ska vi titta närmare på catering i Växjö och ge dig lite mer fakta, information och allmänna tips och råd kring detta område. Catering har gått från att ha varit en tjänst exkluderad för företag – konferenser och events – och större tillställningar, bröllop, exempelvis, för privatpersoner till att bli en vanligare lösning för alla typer av sammanhang.

 Att välja catering i Växjö idag är således något som alla kan göra, oavsett hur många man är i sällskapet och oavsett vilken typ av tillställning det handlar om. Med det sagt, här kommer våra frågor och svar: 

Vilka fördelar finns med catering i Växjö? 

Den stora fördelen handlar om att du som privatperson slipper ta ansvaret över mat och servering om du arrangerar en fest eller en middag. Det handlar inte om lathet – det handlar om att du köper dig en möjlighet att umgås och ha roligt med dina vänner. Att maten dessutom är god och att priset för catering i Växjö är relativt lågt är två andra fördelar. 

Kan man välja vegetariska alternativ inom catering? 

Ja, och här har en enorm förändring skett. Vegetarianer – och veganer – förr fick ofta nöja sig med en styvmoderlig behandling och med trista sallader som enda möjlighet. Idag så handlar det om vällagade rätter baserade på fräscha och färska råvaror. Den vegetariska menyn är lika utvecklad, genomtänkt och spännande som den ordinarie. 

Vårt företag behöver catering i Växjö – kan det ordnas? 

Att catering som bransch utvecklats och numera även riktas mot privatpersoner innebär inte att företag är ute ur bilden. Tvärtom: de största kunderna är fortfarande företag som vill ha god mat till konferensen, sin kickoff, eventet eller en afterwork. Det viktiga är att man är noga med beställningen och ser till att alla anställda kan få något som man verkligen kan äta. Plockmat är ett gångbart alternativ och tips för detta!